JB Metalindustri A/S

Eksperter i tyndpladebearbejdning fra idé til færdigt produkt

Med over 30 års erfaring og avanceret teknologi leverer JB Metalindustri skræddersyede pladebearbejdningsløsninger i tæt samarbejde med vores kunder.

Kompetencer

Vi er specialiserede inden for tyndpladebearbejdning og beskæftiger os med alle processer lige fra laserskæring og stans over buk, vals og svejs. Med en af de mest moderne og præcise maskinpakker indenfor metalforarbejdning i Danmark kan vi levere høj kvalitet og præcision i alt, hvad vi laver.

PTA & konstruktion

Dygtige konstruktører og programmører klar til at rådgive fra idé til produktion.

Laser & Stans

Effektiv og fleksibel laserskæring i flere metaller med automatiseret højlager.

Rørlaserskæring

Hurtig og præcis rørlaserskæring f.eks. med tap-i-hak metode for nem svejsning.

Bukning & kantpres

Nyeste teknologi og stor kapacitet i bukning og kantpres med præcise vinkler.

Svejsning

F.eks. TIG-, MIG/MAG-, plasma-, punkt- og robotsvejsning samt manuelle svejsninger.

Montage

Vi tilbyder montage af f.eks. stag, møtrikker, popnitter, hængsler, låse og hjul.

Indkøber

Fra privat virksomhed

Som kunde hos JB Metalindustri kan jeg med glæde fortælle om min positive oplevelse med deres fjernvarmeskabe. Fra start til slut blev jeg imponeret over kvalitet og professionalisme, som virksomheden udviste. Fjernvarmeskabene, som jeg bestilte, var over mine forventninger. Det var tydeligt, at der var lagt stor vægt på håndværksmæssig perfektion og præcision. Materialerne er holdbare og robuste, hvilket giver mig fuld tillid til deres holdbarhed. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med JB Metalindustri i fremtiden.

Nyeste teknologi

Innovation og fleksibilitet i produktionen

Det er vigtigt for os, at vi hele tiden er på forkant med udviklingen, og derfor investerer vi løbende i ny teknologi i form af de nyeste maskiner indenfor pladebearbejdning. Til trods for vores højt automatiserede maskinpark er vi også gearet til at fremstille prototyper og små serier. Vi har adresse i Ølstykke, og råder i dag over ca. 9.000 m2 produktionsareal, beskæftiger 85 medarbejdere og har flere certificeringer.

Socialt ansvar

Mangfoldig ansættelse og uddannelse

Vi uddanner både unge og voksenlærlinge, tilbyder fuldtids- og fleksjob, og har et mangfoldigt team med medarbejdere fra blandt andet Polen, Syrien, Tyrkiet og Afghanistan.

Din metalpartner fra idé til færdigt produkt!