Certificeringer

For at sikre et højt kvalitets niveau i produktionen har vi en række certificeringer hos JB Metalindustri, som vi skal overholde. Det er gældende lige fra tilbudsgivning, ordrebehandling til den endelige produktion.
Vores kvalitet og certificeringer er en forsikring om, at når du vælger JB Metalindustri som din partner, får du ikke kun kvalitetsprodukter men også en forpligtelse til kontinuerlig forbedring og kundefokus.

 

ISO 9001:2015
Vi er certificeret i henhold til ISO 9001:2015-standarderne, som er en international anerkendt standard for kvalitetsledelsessystemer. Dette certifikat bekræfter vores dedikation til at levere produkter og ydelser af højeste kvalitet, samtidig med at vi konstant stræber efter forbedringer og effektivitet.
Se ISO 9001:2015 certificering her

 

EU Fødevaregodkendelse
Vi har den lovpligtige fødevareregistrering, og Jævnfør Fødevarelovens §26 i Lov nr. 526, samt autorisationsbekendtgørelse nr. 149 skal virksomheder, som har indførelse eller fremstilling af materialer og genstande bestemt til kontakt med fødevarer, være registreret hos Fødevarestyrelsen. Du kan trygt få produceret komponenter, der er bestemt til kontakt med fødevarer hos JB Metalindustri, da alle vores produkter gennemgår en omfattende kvalitetskontrolproces. Dette sikrer, at vores kunder kan have tillid til, at hver eneste detalje er blevet omhyggeligt gennemgået og godkendt før levering.
Se kontrolrapport her

 

APQP4WIND
Derudover har en udvalgt medarbejder hos JB Metalindustri taget en management og specialist i APQP4WIND som er en certificering der kræves for kvalitetssikring inden for vind industrien, som gør at JB Metalindustri må levere inden for denne sektor.
Se APQP4WIND certificering her

 

Har du spørgsmål til vores certificeringer?

APQP4WIND 
Claus Christensen
+45 40128941
E-mail: cch@jbmetal.dk 


ISO 9000:2015
Jens Gaarde
+45 47120742
 E-mail: jega@jbmetal.dk