OM OS

Kunderne er vore nære samarbejdspartnere, og vi er ofte med fra starten af et projekt fra udviklingsfasen til fremstilling af prototype og 0-serie og herefter med den egentlige produktion. I den forbindelse kan vi også tilbyde vore kunder konstruktion og teknisk tegning i SolidWorks.

Vi kan tilbyde at være totalleverandør, hvor pladebearbejdning suppleres med dreje-, fræse-, svejseopgaver, overfladebehandling og montage, herunder indkøb og samling af internt og eksternt producerede emner.

Gennem et nært samarbejde med vore kunder og en dynamisk medarbejderstab i en flad ledelsesstruktur kan vi sikre en høj grad af fleksibilitet. En fleksibilitet, der bl.a. har den fordel for en kunde, at ændringer på produkterne kan ske indtil meget sent i fremstillingsprocessen.

Vore kunders ønske om fleksibilitet er centralt for samarbejdet mellem kunderne og os, og dermed den måde, hvorpå vi er organiseret og i øvrigt driver virksomheden på.

Supplerende hertil kan nævnes, at et avanceret MPS system sikrer en konstant opfølgning på produktionskapaciteten og er med til at sikre overholdelse af leveringstider.​

VORES HISTORIE

JB Metalindustri A/S blev grundlagt i 1990 af Jørgen Jensen, som også i dag er adm. direktør i firmaet. Firmaet blev grundlagt hovedsageligt som et tyndpladebearbejdende firma, men udviklingen greb om sig.

Således er vi i dag i stand til udover tyndpladebearbejdning, at kunne præsentere en smede- og konstruktionsafdeling, og en finmekanisk afdeling med flere CNC-styrede spåntagende maskiner. Vi råder i dag over 4000 m2 produktions- og kontorareal.

Som et resultat af et stigende behov fra vore kunder købte JB Metalindustri A/S i 2002 firmaet Høteca, som havde specialiseret sig i maskinkonstruktion og udvikling af maskintyper. Senere i 2007 købte vi endvidere Borre Metalvarefabrik, da en ønsket investering i større og mere moderne maskinpark også krævede en ekspansion i kundeportefølgen.

Derfor er vi i dag i besiddelse af en stor mængde knowhow og en bred vifte af ydelser, som kommer vore kunder til gode.

Medarbejderstab
JB Metalindustri A/S beskæftiger i dag 55 medarbejdere, heraf 47 i produktionen.

Vi bearbejder alle typer materialer og legeringer som stål, rustfri stål, aluminium, messing og kobber.

SEND EN FORESPØRGSEL

TELEFONNUMMER

+45 70 22 74 04

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag kl. 07:30 – 16:00
Fredag kl. 07.30 – 14.00