Fjernvarmeskabe

Står du, og mangler en leverandør til fjernvarmeskabe / indføringsskabe?  


Vores egen producerede fjernvarmeskabe og indføringsskabe er både flotte og funktionelle nemme at montere – vi producerer skabene ud fra dine ønsker og behov.

Skabene er bæredygtige og skåner miljøet. Materialerne som bruges til at fremstille skabene, er 100% genanvendelige, og derudover har skabene flg. fordele:

Bæredygtige materialer: Vi anvender miljøvenlige materialer for at minimere Co2 påvirkningen af miljøet  

Lang levetid: Vores skabe har en lang levetid, hvilket reducerer behovet for hyppig udskiftning.  

Energiforbrugsreduktion: Vores skabe er frostsikre og er designet til at optimere energieffektiviteten, hvilket resulterer i betydelige besparelser.    

Fremtidssikret investering: Investering i vores fjernvarmeskabe er ikke kun en forbedring af din varmeforsyning; det er en investering i en grønnere og mere omkostningseffektiv fremtid. 

Design og funktionalitet: Vi laver skabene ud fra dine ønsker og behov.  


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud 

Står du og mangler en metalleverandør så ring til os på 70227404 / jb@jbmetal.dk. Vi hjælper dig videre med alle typer opgaver – alt efter dine behov. 

S

JB Metalindustri - din metalpartner fra ide til produkt

Vi er en metalvirksomhed med ekspertise inden for fremstilling og bearbejdning af metalprodukter med mere end 30 års erfaring. Med avanceret teknologi og erfarne fagfolk tilbyder vi en totalløsning, hvor vores kunder er i sikre hænder hos os.

Vi har adresse i Ølstykke og råder i dag over ca. 6.000 m2 produktionsareal, og beskæftiger 70 medarbejdere og er ISO 9001 certificeret. 

Vi leverer altid høj kvalitet til vores kunder på det danske og internationale marked. Til trods for vores højt automatiserede maskinpark er vi også gearet til at fremstille prototyper og små serier.


Kontakt os i dag for skræddersyede løsninger og professionel service på 7022 7404 eller jb@jbmetal.dk